Hvem er vi

              Hvem er vi

Haughus Gods slog dørerne op den 11. oktober 2014.

Haughus Gods er opført i år 1750 og ligger i det smukke landskab mellem Vejle og Jelling. I dag bruges bygningerne til café, gårdbutik med salg af møbler og brugskunst, antik og kræmmermarked samt privat bolig.

Caféen ligger i Haughus Gods' smukke hovedbygning. Her kan du nyde din mad i havestuen med udsigt over gårdspladsen og haven. Her er plads til den kreative maler, som sidder og kigger ud i parken. Her er plads til kæresteparret, som deler en kop varm chokolade på terrassen. Her er plads til forretningsmanden, den studerende og alle de andre typer, som er med til at skabe et unikt fællesskab hver weekend. Udover den hyggelige stemning byder vi på smørrebrød, sandwich, morgenmad samt kaffe og kage.

Gårdbutikken er indrettet i den gamle kostald. Her sælges brugskunst og møbler bl.a. fra Ib Laursen-Boysen import, Nordal, La Vida, og Chic Antique.

Den store kræmmerhal har plads til ca. 40 glade kræmmere. Her sælges alt mellem himmel og jord, bl.a. retroting, antik, keramik, møbler, magnetsmykker, sten og krystaller, loppefund, sølvtøj og meget andet.

Vi har valgt at holde åbent hver weekend, og ind imellem afholder vi specielle events som f.eks.:

Kreativ messe 
Retro weekend
Stort udendørs kræmmermarked
Julemarkeder

Har du idéer til andre events, så kom endelig med dem.

Kom forbi Haughus Gods i weekenderne og gør en god handel.
Ønsker du en stadeplads, så kontakt Dennis på tlf. 60672037.

Hvem står bag Haughus Gods

Vi er Kim og Dennis, begge 39 år og født og opvokset i Esbjerg. 

Vi har tidligere haft cafe i Esbjerg og butik med møbler og brugskunst i Varde. Vi har længe drømt at bo et sted som Haughus Gods, og i november 2013 var vi i Jelling for at se godset for første gang, og vi var solgt. Efter lang ventetid med tilladelser fra kommunen kunne vi i maj 2014 skrive under på projektet. Vi fik opsagt begge vores butikker, og den 1. september 2014 flyttede vi til Jelling og startede et nyt liv.

Skulle I have nogle spørgsmål eller ønsker at høre lidt mere om vores projekt, så står Dennis i gårdbutikken og Kim i caféen.

Vi glæder os til at se jer og håber I får en god oplevelse på Haughus Gods.
Kim & Dennis

Like os på FacebookLike os på Facebook