Kommende events

på Haughus Gods24-25 Juli Bagagerumsmarked.
04-05 September Bagagerumsmarked.
09-10 Oktober. Fødselsdagsweekend.(Gratis)
13-14 November (Julemarked)
20-21 November (Julemarked)
27-28 November (Julemarked)

Det er kun når vi holder events at det koster 20 kr pr person at komme ind.
Det er følgende datoer for 2021 
Ellers er det gratis ALLE de andre weekender:-)

  Juleweekend og retningslinjer på Haughus Gods.

Juleweekender på Haughus Gods 2020

Om kort tid starter årets Juleweekender på Haughus Gods, og meget kommer til at ligne de andre år, men i år er vi nød til at nedtone det PGA Corona, så noget bliver selvfølgelig anderledes i år, på grund af Corona. 

Da vi er et kræmmermarked der holder åben hele året rundt, må vi gerne holde juleweekender, så længe vi alle selvfølgelig overholder sundhedsstyrelsen retningslinjer. Vi har i år valgt at udvide juleweekenderne med 2 weekender, så vi nu holder juleweekender den 21-22 + 28-29 nov. + 5-6 + 12-13 dec. På den måde kan vi fordele de besøgende over flere dage, så vi ikke bliver for mange på en gang. I år lader vi julemanden holde corona-fri og håber han er klar igen til næste år. Vi er også nødsaget til at holde 1 sal i hovedbygningen lukket.

Som besøgende SKAL man overholde de regler og retningslinjer som forefindes fra sundhedsstyrelsen. Vi skal passe godt på hinanden, og give plads, så vi alle kan komme godt igennem vinteren og julen. Dvs. Alle bærer mundbind/visir, alle spritter hænder ofte, man holder afstand, hoster/nyser i ærmerne, man undgår håndtryk/kys. Hvis man ikke har mundbind med, kan mundbind købes i hal 3 til 5 kroner. 

Vi kan i år ikke garantere, lige så mange stande som de andre år, men vi kan godt garantere at der bliver julestemning og mange ting og sager i de forskellige boder. Der vil f.eks være juledekorationer, juletræer, brændte mandler, gløgg & æbleskiver, marmelade, honning, hjemmelavet nisser, julegave ideer, stående sammen med vores faste kræmmere. Der vil være en masse spændene ting at kigge på. 

Caféen byder på stjerneskud, sandwich, kaffe & kage, varm kakao, gløøg & æbleskive. 

Til alle vores 5 juleweekender tager vi som vi plejer 20 kr i Entré pr voksen;.) Entréen bliver opkrævet mens man sidder i bilen. Vi håber alle udviser stor tålmodighed, og skulle der komme alt for mange mennesker på engang, bliver vi desværre PGA. Corona nød til afvise folk ved indgang da vi SKAL overholder Corona reglerne. Man er selvfølgelig velkommen til at tage en tur til Jelling by og shoppe eller tage en tur på museet (Gratis entré) og så komme igen senere. Vi opfordret til at man som besøgende kommer over hele dagen, så presset ikke ligger mellem kl 10.00-12.00. Vi glæder os til at er jeg på Haughus Gods. Pas godt på hinanden derude, og på gensyn på Haughus Gods.

Husk mundbind :-)))

De bedste hilsner fra Kim & Dennis og kræmmerne.


9 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Vejle (2020)

Tryk her